Welcome to English land!

середу, 23 березня 2016 р.

5 причин вчити іноземну мову

Ви думаєте про те, щоб почати вчити мову. Але навіщо вам це? Чудово, якщо у вас готова відповідь на це питання. Але багатьом важко відповісти на нього. Згодом ця невизначеність може призвести до втрати мотивації, і ви можете навіть кинути вивчення. Щоб зміцнити бажання вчитися, почитайте про основні причини, по яких просто необхідно вчити мови!
1. Покращуйте знання рідної мови
Спочатку це твердження здається безглуздим. Але якщо ви знаєте тільки одну, свою рідну мову, то вам не з чим його порівнювати. У різних мовах однакові думки виражаються різними засобами. Тому знання іншої мови надає можливість зрозуміти свою мову набагато краще: розібратися з частинами мови і виразом часів, тобто з тим, про що ви раніше ніколи не замислювалися. Ви почнете краще і точніше висловлювати думки і писати рідною мовою. Пам’ятайте, практично всі великі письменники володіли як мінімум однією іноземною мовою.
2. Мови прекрасні
Здатність говорити мовою робить людину людиною. Мова – це засіб, який ми використовуємо для вираження своїх думок та обміну інформацією. Ви можете уявити думку без мови? Тому вчити мову – значить вчитися думати по-новому, підвищувати свої інтелектуальні здібності.


3. Приєднуйтесь до світової спільноти
Всі розуміють, що весь світ не розмовляє російською мовою. Нові думки та ідеї виникають скрізь, і переводять їх далеко не відразу. Завдяки передовим засобам зв’язку, світ стає менше, а контакти з людьми, що говорять на іншій мові, частішають. Знаючи іноземну мову, ви змогли б зав’язувати особисті та бізнес-знайомства з людьми з різних країн.
4. Знати мови модно
Ні, це не означає, що вам потрібно вивчити пару рядків і повторювати їх при кожному зручному випадку. Потрібно володіти мовою і застосовувати її тоді, коли це відповідає ситуації. Знання мови має на увазі наявність вищої освіти і гарного смаку. При прийомі на роботу наявність цього пункту буде особливо цінуватися в резюме.
5. Збагачуйте подорожі
Цей пункт для тих, хто дозволяє собі їздити закордон, щоб відпочити від домашньої рутини. Подорожі дають масу вражень. Але якщо ви не знаєте мови країни, в яку ви їдете, вам лише залишається бродити по визначним пам’яткам і знімати свої посмішки на тлі монументів. Якщо ви будете знати мову країни (або хоча б англійську), ви зможете значно розширити свої знання про країну та враження про поїздку – ви зможете познайомитися з людьми, які з радістю поспілкуються з тим, хто виявляє видимий інтерес до їхньої культури та мови.
А навіщо ви вивчаєте іноземну мову?


Немає коментарів:

Дописати коментар