Welcome to English land!

понеділок, 11 червня 2018 р.

Аналіз роботи мовної групи "ОК"

Цілі:
Створення мовної групи мало на меті забезпечення якісного навчання дітей іноземним мовам. Мовна група «OK» покликана спонукати школярів практично застосовувати знання з англійської мови, отриманих протягом навчального року.
Метою роботи мовної групи було розширення кругозору школярів, ознайомлення з загальними відомостями за темою проекту. Щодня проводилися заходи з узагальнення та систематизації знань учнів з теми (словниковий запас, граматичні конструкції, корисні у щоденному використанні). Заняття проводилися у формі ігор, круглих столів, інсценування поставлених завдань та ситуацій, підготовки та захисту проектів.
У мовній групі перебувало 16 дітей – це переважно учні середньої школи . Був складений план роботи мовної групи.
Згідно з планом роботи мовної групи «ОК» проведені наступні заходи:
29.05 «Відкриття табору»
Для учасників мовної групи були розроблені інтерактивні вправи, цікаві тематичні заходи, квести, спортивні змагання. Тема першого дня «Welcome to our camp».
В цей день діти виконували руханку "Нappу campers", виготовляли постери "Сamp's rules", малювали на асфальті крейдою " My summer".Час пройшов швидко та цікаво для учасників мовної групи.
30.05 "Food Day"
Під час проведення заходів у другий день роботи нашої мовної групи, учні із захопленням привітали "Food Day".
Почався день, як завжди, з фізкультхвилинки. Учні виконували різні інтерактивні вправи, переглядали відео, вгадуючі їжу. Діти швидко визначили "здорову" їжу та фастфуд.
Далі - учні поринули в захоплюючий квест " Herbal medicine", завданням, якого було знайти цілющу квітку або рослину на території школи. Закінчивши завдання, діти малювали її та підписували англійською мовою.
Наступним, був майстер-клас з виготовлення орігамі-морозива з паперу.
І на завершення, діти поласували смаколиками: печивом, цукерками та черешнею.
31.05 – День "Nature"
У цей день ми вирішили піти на пікнік до лісосмуги. На природі діти брали участь в дебатах “What is Good and what is not?” , а потім грали в різні ігри.
04.06 – "Animals Day"
Діти виконували індивідуальні проекти, обирали тварину, про яку писатимуть проект. Створювали орігамі тварин, шукали опис закодований в QR code.
06.06- Завершення роботи мовної групи
На завершення занять мовної групи ми провели інтелектуальне змагання «The best English learner». Діти продемонстрували вивчену руханку. Була проведена рефлексія «Wish tree». Учні вирізали долоньки з побажаннями Україні англійською мовою та клеїли його на дерево бажань.
Поставлені завдання були виконані в результаті злагодженої роботи вчителя і дітей. Вся виховна діяльність в мовній групі була організована відповідно до плану роботи на кожен день, учні отримали практичні навички в застосуванні англійської мови, навички роботи у команді та групах. Діти поділились думками та планами щодо нових проектів та видів діяльності, які б вони бажали мати наступного разу .
Підводячи підсумки, можна сказати, що мета, заради якої було відкрито мовну групу, досягнуто. Школярі проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою.

Немає коментарів:

Дописати коментар